ClickCease

Boe-Bot Robot Kit USB

Meer afbeeldingen

  • Boe-Bot Robot Kit USB 28832
  • Boe-Bot Robot Kit USB 28832
  • Boe-Bot Robot Kit USB 28832

Boe-Bot Robot Kit USB

Artikelnummer:  

28832

Beschikbaarheid: In voorraad

€199.99
€ 199,99
0 Incl. BTW: € 241,99 

De BoeBot van Parallax is onze meest populaire robot kit. De robot maakt gebruik van een universele experimenteerprint met breadboard en een stevig aluminium chassis. Deze robot wordt gebruikt om de beginselen van het programmeren van de BASIC Stamp 2 microcontroller te leren. De complete robot kit met de Board of Education is leverbaar onder de naam Boe-Bot.

Bij de kit wordt met een zeer uitgebreid boek geleverd waarbij de bouw, het programmeren en de beginselen van robotica stap voor stap aan de hand van de praktische voorbeelden voor de Boe-Bot wordt uitgelegd. Alles kan gebouwd worden zonder solderen en zonder gaten te boren.

De Boe-Bot biedt veel mogelijkheden om robots te leren programmeren. U leert hoe servo-motoren te besturen. Hierbij wordt ook uitgelegd hoe een servo werkt. Op een robot horen natuurlijk ook sensoren zoals bumpers/voelsprieten, lichtsensoren en infrarood. Met de Boe-Bot leert u om te gaan met deze sensoren. Het boek legt uit hoe de BASIC Stamp geprogrammeerd kan worden om de sensoren uit te lezen en hoe de robot daarop kan reageren. U leert om de robot iets te ontwijken en om iets te achtervolgen.

Meer informatie vindt u op de website van de fabrikant Parallax.

Klantenscore: 8,9 / 10 op basis van

Parallax, Boe-Bot Robot Kit USB, 28832, Parallax modules en micros, Zoek op fabrikant