CO2 and RH/T Sensor - SCD30

Item no.:
SEN-15112
€ 84,64 € 69,95
1-2 weken

Customer Reviews

De SCD30 van Sensirion is een hoogwaardige nondispersieve infrarood (NDIR) gebaseerde CO₂-sensor met een bereik van 0 - 40.000 ppm en een nauwkeurigheid van ± (30 ppm + 3% MV) bij 25 °C, over het bereik van 400 - 10.000 ppm. Naast de NDIR-sensor voor CO₂-detectie, is de module uitgerust met één van de beste vocht- en temperatuursensor van Sensirion.

Kooldioxide (CO₂) is een belangrijke indicator voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Huizen worden steeds energiezuiniger, maar de luchtkwaliteit kan snel verslechteren. Actieve ventilatie is nodig om een comfortabele en gezonde binnenklimaat te behouden. De SCD30 biedt nauwkeurige en stabiele bewaking van de CO₂-concentratie, de temperatuur en de vochtigheid.

Sparkfun heeft een Arduino library gemaakt die het uitlezen van de CO₂-concentratie, de vochtigheid en de temperatuur zeer eenvoudig te maken.

Opm,: Dit product vereist solderen. Na het solderen kunt u het product niet retourneren. De Qwiic-versie (zie hieronder) kunt u testen zonder solderen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun en Sensirion.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: