Cygbot CygLiDAR D1

Item no.:
SEN-18580
€ 216,59 € 179,00
Niet op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1768 reviews

De Cygbot CygLiDAR D1 is een ToF LiDAR die de 3D-wereld helpt te vertalen naar een 2D-beeld of een 3D-object. Dit doet hij door de diepte heel nauwkeurig te meten. Deze budgetvriendelijke LiDAR-eenheid werkt zonder bewegende delen, waardoor hij veel duurzamer is in ruwe omgevingen. De CygLiDAR D1 is perfect bij gebruik in toepassingen zoals beveiliging, industriële automatisering, drones en meer.

Met slechts 28 gram en een formaat van 37x37x24 mm is de Cygbot CygLiDAR D1 zeer geschikt voor toepassingen waar gewicht en afmetingen van belang zijn. Het 2D-detectiebereik loopt tot acht meter en het 3D-detectiebereik is maximaal twee meter met een nauwkeurigheid van 1%. Het gezichtsveld van 120° van de sensor is groot genoeg voor applicaties waarbij obstakels vermeden moeten worden of een gebied in kaart gebracht moet worden.

Elke CygLiDAR D1 wordt geleverd met een kabel om de sensor aan te sluiten op een Windows-pc, maar hij kan ook worden aangestuurd vanuit een 3,3 V UART. Met het CygLiDAR-programma voor Windows kan de werking van de sensor snel geëvalueerd worden.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: