FiPy - LTE-M, NB-IoT, LoRa, Sigfox, WiFi, BLE Module

Item no.:
PYCOM-FIPY
€ 78,59 € 64,95
Niet op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1786 reviews

FiPy is een echte krachtpatser voor internet-of-things applicaties. Dit unieke Python board biedt u volledige flexibiliteit tijdens het testen, installeren en implementeren van IoT-projecten, en zelfs later wanneer u in real-time wilt schakelen tussen verschillende netwerkproviders.

FiPy kan overweg met vijf netwerken in een perfect gevormde IoT-ontwikkel-board met MicroPython ondersteuning. Het heeft dezelfde kleine foot-print als een WiPy, LoPy, of een SiPy. FiPy kan communiceren via WiFi, Bluetooth LE, LoRa, Sigfox en dual LTE-M (CAT M1 en NB IoT).

FiPy Features:

  • Powerful CPU
  • Five networks: WiFi, BLE, cellular LTE-CAT M1/NB1, LoRa and Sigfox
  • 1KM WiFi range
  • MicroPython enabled
  • Fits in a standard breadboard
  • Ultra-low power usage


Let op: Wij leveren deze module met de nieuwste firmware. Het wordt aangeraden om geen andere firmware te laden. Vaak resulteert dit in een niet-werkende module die niet onder garantie kan worden vervangen.

NB-IoT en LTE-M zijn een nieuwe diensten van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u de shield koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Pycom.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: