ClickCease

FiPy - LTE-M, NB-IoT, LoRa, Sigfox, WiFi, BLE Module

Artikelnummer:  

PYCOM-FIPY

Beschikbaarheid: In voorraad

€54.95
€ 54,95
0 Incl. BTW: € 66,49 

FiPy is een echte krachtpatser voor internet-of-things applicaties. Dit unieke Python board biedt u volledige flexibiliteit tijdens het testen, installeren en implementeren van IoT-projecten, en zelfs later wanneer u in real-time wilt schakelen tussen verschillende netwerkproviders.

FiPy kan overweg met vijf netwerken in een perfect gevormde IoT-ontwikkel-board met MicroPython ondersteuning. Het heeft dezelfde kleine foot-print als een WiPy, LoPy, of een SiPy. FiPy kan communiceren via WiFi, Bluetooth LE, LoRa, Sigfox en dual LTE-M (CAT M1 en NB IoT).

FiPy Features:

  • Powerful CPU
  • Five networks: WiFi, BLE, cellular LTE-CAT M1/NB1, LoRa and Sigfox
  • 1KM WiFi range
  • MicroPython enabled
  • Fits in a standard breadboard
  • Ultra-low power usage


Let op: Wij leveren deze module met de nieuwste firmware. Het wordt aangeraden om geen andere firmware te laden. Vaak resulteert dit in een niet-werkende module die niet onder garantie kan worden vervangen.

NB-IoT en LTE-M zijn een nieuwe diensten van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u de shield koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Pycom.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Pycom, FiPy - LTE-M, NB-IoT, LoRa, Sigfox, WiFi, BLE Module, PYCOM-FIPY, NB-IoT, LTE, Microcontroller-Boards