ClickCease

Google Coral Dev Board - 4GB RAM

Artikelnummer:  

102110458

Beschikbaarheid: In voorraad

€179
€ 179,00
0 Incl. BTW: € 216,59 

Coral is een hardware- en softwareplatform voor het bouwen van intelligente apparaten met een snel neuraal netwerk en inferentie. De basis van het apparaat wordt gevormd door de Edge TPU-coprocessor. Dit is een kleine ASIC gebouwd door Google die speciaal is ontworpen om ultramoderne neurale netwerken op hoge snelheid uit te voeren met lage kosten. De Edge TPU kan 4 biljoen bewerkingen (tera-bewerkingen) per seconde (TOPS) uitvoeren met 0,5 watt voor elke TOPS (2 TOPS per watt).

De Coral Dev Board is een single-board computer die een Edge TPU System-on-Module bevat. De SoM biedt een volledig geïntegreerd systeem, inclusief NXP's iMX 8M system-on-chip (SoC), eMMC-geheugen, LPDDR4 RAM, WiFi en Bluetooth, maar zijn unieke kracht komt van de Edge TPU-coprocessor van Google. Het baseboard biedt alle randapparatuurverbindingen die u nodig hebt om een prototype van een project te maken, inclusief USB 2.0/3.0-poorten, DSI-display-interface, CSI-2 camera-interface, Ethernet-poort, luidsprekeraansluitingen en een 40-pins I/O-connector.

Hij kan state-of-the-art mobiele vision-modellen zoals MobileNet v2 op 400 FPS uitvoeren. TensorFlow Lite-modellen kunnen worden gecompileerd voor gebruik op de Edge TPU. Met AutoML Vision Edge kunt u eenvoudig snelle, uiterst nauwkeurige aangepaste modellen voor beeldclassificatie op uw apparaat bouwen en implementeren.

Op het board draait een afgeleide van Debian Linux, zodat u uw favoriete Linux-tools kan gebruiken.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Coral.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Coral, Google Coral Dev Board - 4GB RAM, 102110458, Google Coral, Single-Board-Computers