3D Solid-State LiDAR - HPS-3D160-U

Item no.:
101990386
€ 337,59 € 279,00
Niet op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1780 reviews

De HPS-3D160 behoort tot de nieuwe generatie high-performance 3D solid-state LiDAR-sensors. Hij is voorzien van een geoptimaliseerd verlichtingssysteem en een optische infraroodlens met lage vervorming. Het meetprincipe maakt gebruik van time-of-flight (ToF) en meet afstand tot 12 m op een 90% reflecterend wit doelwit. De flexibele aanpassing van het geselecteerde gebied (Region of Interest ROI) en de modi Simple-HDR, Auto-HDR en Super-HDR maken dat de HPS-3D160 op grote schaal gebruikt kan worden, bij alle denkbare reflectiviteitsscenario's.

De HPS-3D160 is voorzien van een krachtige 850 nm infrarood VCSEL-zender en een bijpassende lichtgevoelig ontvanger, een ingebouwde krachtige processor en geavanceerde algoritmen voor gegevensverwerking, filtering en compensatie. Dit alles maakt dat hij in staat is om gelijktijdig meerdere zeer stabiele metingen uit te voeren. Dankzij de solide opbouw en de industriële IP67 waterdichte, sterke aluminium behuizing kan de HPS-3D160 worden gebruikt in verschillende complexe omgevingen.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Seeed Studio en Hypersen.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: