ClickCease

Industrial & Custom I/O Controllers

 

Industriële I/O controllers

Zoekt u een oplossing voor besturen en/of meten op afstand via internet of intranet? Hiervoor leveren wij producten van Devantech, Sollae Systems en ControlByWeb (Xytronix, Inc.). Wij helpen u bij de keuze en de configuratie.

 

 

 

Custom I/O controllers

Antratek heeft een modulair I/O embedded systeem ontwikkeld. Het gebruikt kleine boards met standaard afmetingen en een standaard connector. Hiermee kunnen we een I/O controller volgens uw wensen configureren. Ons assortiment bestaat op dit moment uit 7 boards en 8 I/O controllers. Wenst u een board of controller die nog niet in ons assortiment zit, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we die voor u ontwikkelen. Als we een markt zien voor het product, nemen we de ontwikkelkosten voor onze rekening.

 

 

 

Elektronica op maat

Wij leveren een uitgebreid assortiment boards en modules. Wilt u een board of module aanpassen om het beter geschikt te maken voor uw product, neem dan contact met ons op. Indien het om een redelijk aantal gaat, is de fabrikant vaak bereid om het board voor u aan te passen. Is het benodigde aantal te klein voor de fabrikant, dan kunnen wij het mogelijk voor u produceren. Wij hebben veel ervaring met elektronica ontwikkeling en werken samen met betrouwbare producenten in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Abonneer op onze maandelijke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van embedded elektronica