ClickCease

tabs LoRaWAN Door & Window Sensor

Artikelnummer:  

TBDW100-868

Beschikbaarheid: In voorraad

€34.9
€ 34,90
0 Incl. BTW: € 42,23 

De tabs deur- en raamsensor detecteert het openen en sluiten van deuren, ramen, garages, poorten en toegangen. De sensor kan worden gebruikt in facility managementsystemen voor beveiligingswaarschuwingen.

De deur- en raamsensor maakt gebruik van een Hall-sensor om de nabijheid van een permanente magneet te detecteren. Voor het gebruik moeten sensor en magneet op afzonderlijke elementen van deur of raam geplaatst worden om zo te bepalen of deze open of gesloten zijn. Het hoofdgedeelte bevat de actieve elektronica om de magnetische velden te meten en eventuele wijzigingen door te geven aan een LoRaWAN-netwerk. Het tweede deel is een permanente magneet van voldoende veldsterkte om te worden gedetecteerd door de Hall-sensor in de hoofdunit.

tabs-sensoren kunnen tot 100 m van een indoor gateway en tot 1 km van een gateway met een buitenantenne worden gebruikt. De batterij gaat meer dan een jaar mee. Met de gratis diensten van The Things Network en myDevices Cayenne kunt u de status van de sensor volgen en een e-mail of sms laten verzenden bij een statusverandering.

Is LoRa nieuw voor u? Lees dan de Getting Started.

Meer informatie is beschikbaar in de manual en op de website van Browan.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Bundels
Browan, tabs LoRaWAN Door & Window Sensor, TBDW100-868, Magneetcontact, Sensor Nodes