tabs LoRaWAN Motion Sensor

Item no.:
TBMS100-868
€ 48,28 € 39,90
Out of stock

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 / 10 - Gebaseerd op 1715 reviews

De tabs bewegingssensor detecteert of er beweging is in huizen of gebouwen voor beveiligingsdoeleinden. De sensor kan ook worden gebruikt in facility managementsystemen om het gebruik van de gebouwen te optimaliseren.

Via LoRaWAN wordt het al dan niet aanwezig zijn van een persoon binnen de detectieruimte gecommuniceerd. De sensor bestaat uit een passieve infrarooddetector met een fresnel-lens en kan een persoon tot 7 m detecteren. De sensor is geplaatst in een behuizing die ook de elektronica bevat om beweging te meten en eventuele wijzigingen door te sturen naar een LoRaWAN-netwerk.

tabs-sensoren kunnen tot 100 m van een indoor gateway en tot 1 km van een gateway met een buitenantenne worden gebruikt. De batterij gaat meer dan een jaar mee. Met de gratis diensten van The Things Network en myDevices Cayenne kunt u de status van de sensor volgen en een e-mail of sms laten verzenden bij een statusverandering.

Meer informatie is beschikbaar in de manual en op de website van Browan.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan