Luxonis OAK-1 DepthAI Camera

Item no.:
SEN-17769
€ 193,54 € 159,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1750 reviews

De OAK-1 is een AI-krachtpatser die in staat is om met 4 biljoen bewerkingen per seconde uw AI-modellen on board uit te voeren, zodat uw host vrij is om te doen wat u maar wilt.

De geïntegreerde 12 MegaPixel-cameramodule communiceert via een ingebouwde 2,1 Gbps MIPI-interface rechtstreeks met de Myriad X, die deze data binnenhaalt en neurale bewerkingen uitvoert, waarbij de resultaten via USB worden doorgestuurd.

De hardware, firmware en softwaresuite van DepthAI combineren dieptewaarneming, objectdetectie (neural inference) en objecttracering. U heeft toegang tot al deze functies via een gebruiksvriendelijke Python API.

De OAK-1 is voorzien van een USB3C -poort voor communicatie met een host. Dit kan een (embedded) hostplatform naar keuze zijn waarop DepthAI draait, inclusief de Raspberry Pi 4, Jetson Nano Dev Kit, Google Edge TPU Coral en andere populaire embedded hosts. DepthAI is compatibel met elk besturingssysteem dat OpenVINO ondersteunt, inclusief: Linux (Ubuntu, Yocto Project, CentOS, Raspbian), Mac OS X en Windows 10.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun en Luxonis.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: