Promo

MerryIoT Motion Detection

Item no.:
MS10-868
€ 54,33 € 44,90
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1780 reviews

De bewegingssensor maakt gebruik van een LoRaWAN-verbinding om de aanwezigheid van een persoon door te geven. Het beoogde gebruik is om de sensor met goed zicht op een ruimte te plaatsen om te bepalen of er beweging in de ruimte is of niet. De sensor heeft een passieve infrarooddetector met fresnellens. Het hoofdgedeelte bevat de actieve elektronica om beweging te meten en eventuele wijzigingen door te geven aan een LoRaWAN-netwerk. Hij kan ook trillingen en kantellingen detecteren in geval van sabotage.

De MerryIoT-sensoren kunnen op elk LoRaWAN-netwerk worden gebruikt, inclusief Helium. Op Helium zijn de sensoren met de MerryIoT app eenvoudig te installeren en te monitoren. Scan de QR-code, druk op de knop, wacht op verbinding en dan ziet u de sensorwaarden op uw smartphone. Elke sensor is inclusief abonnementskosten voor 2 jaar datakrediet voor gebruik op Helium.

Meer informatie is beschikbaar op de website van MerryIoT en Browan.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: