N95S31B Outdoor NB-IoT Temperature and Humidity Sensor

Item no.:
N95S31B
€ 72,54 € 59,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1786 reviews

De Dragino N95-S31B is een temperatuur- en vochtigheidssensor voor NB-IoT. Het wordt gebruikt om de omgevingstemperatuur en relatieve luchtvochtigheid nauwkeurig te meten en vervolgens te uploaden naar een IoT-server via het draadloze NB-IoT netwerk.

De temperatuur- en vochtigheidssensor die in de N95-S31B wordt gebruikt, is de SHT31 van Sensirion. Dit is een volledig gekalibreerd, gelineariseerde en temperatuurgecompenseerde digitale sensor met een hoge betrouwbaarheid en langdurige stabiliteit. De sensor is ondergebracht in een waterdichte anticondensbehuizing voor langdurig gebruik.

De N95-S31B heeft een alarmfunctie. Bij het overschrijden van de ingestelde waarde wordt er onmiddellijke een melding uitgestuurd. De N95-S31B wordt gevoed vanuit een 8500 mAh Li-SOCI2-batterij en is ontworpen voor vele jaren gebruik.

De sensor-node gebruikt de Quectel BC95-GV. Deze module ondersteunt B1/B3/B8/B5/B20/B28.

NB-IoT is een nieuwe dienst van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u het product koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

N95-S31B heeft een externe antenne en een IP68-behuizing met een waterdichte externe sensor. Met een USB-naar-TTL-adapter kunt u AT-opdrachten gebruiken om de N95-S31B te configureren.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Dragino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: