ClickCease

NB-IoT HAT for Raspberry Pi with SIM7020E

Artikelnummer:  

15936

Beschikbaarheid: In voorraad

€19.99
€ 19,99
0 Incl. BTW: € 24,19 

Narrowband IoT (NB-IoT), ook bekend als LTE Cat NB1, verbindt apparaten op reeds bestaande mobiele netwerken en verwerkt op veilige en betrouwbare wijze kleine hoeveelheden data in twee richtingen. Door de kleine hoeveelheid data en het feit dat er niet veel gecommuniceerd wordt, levert dat een zeer laag stroomverbruik op, dit bij een uitstekend bereik (zelfs in gebouwen). De implementatie in bestaande cellulaire netwerkarchitecturen is eenvoudig waarbij gerekend kan worden op een goede netwerkbeveiliging en betrouwbaarheid alsmede lagere componentkosten.

Voor de Raspberry Pi heeft Waveshare deze NB-IoT HAT ontwikkeld. Hij maakt gebruik van een SIMCom SIM7020E, die B1/B3/B5/B8/B20/B28 ondersteunt. De SIM7020E kan worden aangestuurd met seriële AT-opdrachten. De HAT heeft een simkaartconnector, USB (voor voeding of debugging) en een UART om een hostboard zoals een Arduino aan te sluiten.

NB-IoT is een nieuwe dienst van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u het product koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Waveshare.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Waveshare, NB-IoT HAT for Raspberry Pi with SIM7020E, 15936, Waveshare, Fabrikanten