NB-IoT, LTE-M, EGPRS Shield QG96 with Quectel BG96

Item no.:
NB-IoT-S-QG96
€ 48,34 € 39,95
Out of stock
  • 10 + p/p € 43,50 € 35,95

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1723 reviews

Levertijd: Vanwege het wereldwijde tekort aan chips zal dit product naar verwachting niet voor 2023 weer beschikbaar zijn.
Mogelijke alternatieve producten vindt u hieronder.

Narrowband IoT (NB-IoT), ook bekend als LTE Cat NB1, verbindt apparaten op reeds bestaande mobiele netwerken en verwerkt op veilige en betrouwbare wijze kleine hoeveelheden data in twee richtingen. Door de kleine hoeveelheid data en het feit dat er niet veel gecommuniceerd wordt, levert dat een zeer laag stroomverbruik op, dit bij een uitstekend bereik (zelfs in gebouwen). De implementatie in bestaande cellulaire netwerkarchitecturen is eenvoudig waarbij gerekend kan worden op een goede netwerkbeveiliging en betrouwbaarheid alsmede lagere componentkosten.

De NB-IoT Shield is een uitbreidingskaart voor Arduino om NB-IoT, LTE Cat.M1 & EGPRS-technologie toe te voegen.

Deze shield gebruikt de BG96 van Quectel. Die module is gecertificeerd door de meeste Europese mobiele operators, zoals Deutsche Telekom.

NB-IoT en LTE-M zijn een nieuwe diensten van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u de shield koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

Een antenne wordt meegeleverd.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Dragino en de wiki.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan