ClickCease

NB-IoT, LTE-M, EGPRS Shield QG96 with Quectel BG96

Artikelnummer:  

NB-IoT-S-QG96

Beschikbaarheid: In voorraad

€39.95
€ 39,95
0 Incl. BTW: € 48,34 
  • 1+ p/s € 39,95     Incl. BTW:€ 48,34
  •     Incl. BTW:€ 43,50 10+ p/s € 35,95   11%

Narrowband IoT (NB-IoT), ook bekend als LTE Cat NB1, verbindt apparaten op reeds bestaande mobiele netwerken en verwerkt op veilige en betrouwbare wijze kleine hoeveelheden data in twee richtingen. Door de kleine hoeveelheid data en het feit dat er niet veel gecommuniceerd wordt, levert dat een zeer laag stroomverbruik op, dit bij een uitstekend bereik (zelfs in gebouwen). De implementatie in bestaande cellulaire netwerkarchitecturen is eenvoudig waarbij gerekend kan worden op een goede netwerkbeveiliging en betrouwbaarheid alsmede lagere componentkosten.

De NB-IoT Shield is een uitbreidingskaart voor Arduino om NB-IoT, LTE Cat.M1 & EGPRS-technologie toe te voegen.

Deze shield gebruikt de BG96 van Quectel. Die module is gecertificeerd door de meeste Europese mobiele operators, zoals Deutsche Telekom.

NB-IoT en LTE-M zijn een nieuwe diensten van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u de shield koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

Een antenne wordt meegeleverd.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Dragino en de wiki.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Dragino Technology, NB-IoT, LTE-M, EGPRS Shield QG96 with Quectel BG96, NB-IoT-S-QG96, NB-IoT, LTE, Microcontroller-Boards