De nieuwe Arduino Primo heeft WiFi, BLE, NFC, IR en nog meer

De Arduino Primo combineert de rekenkracht van de Nordic nRF52 processor, een Espressif ESP8266 voor WiFi, alsmede diverse sensoren en een batterijlader. De nRF52 heeft NFC (Near Field Communication) en Bluetooth Smart (BLE). De sensors zijn een infrarood zender en ontvanger, een drukknop en een LED.

  Meer info    

Arduino compatibel board met LCD, knoppen en industriële I/O- of proto-board

Industruino is een modulair systeem dat bestaat uit een topboard, een baseboard en externe uitbreidingsmodules. De Industruino Kit bestaat uit een Arduino compatibel board met grafisch LCD, knoppenpaneel en industriële I/O- of proto-board in een professionele behuizing. Het I/O-board is een interface oplossing dat de Arduino geschikt maakt voor gebruik in de wereld van PLC's, industriële sensoren en actuatoren.  De Industruino is uit te breiden met de Ethernet module en de GSM/GPRS module.

  Meer info    

GPS- en sensor-boards voor de LoRa-, Sigfox- en WiFi-modules van Pycom

In aanvulling op het Expansion Board bieden we nu voor de Pycom modules twee aanvullende boards aan, die ideaal zijn om een volledig functionerende IoT oplossing te maken. Pytrack is voor gebruik bij GPS toepassingen zoals het volgen en monitoren van eigendommen. Hiervoor heeft Pytrack een zeer nauwkeurige GNSS + Glonass GPS en een versnellingssensor. Pysense is voor toepassingen waarbij de omgeving gemeten moet worden. De Pysense heeft sensoren aan boord voor omgevingslicht, luchtdruk, vochtigheid, versnelling en temperatuur. Om het gebruik te vereenvoudigen, zijn er API’s gemaakt voor de libraries van de sensoren.

  Meer info    

USB 3.0 SuperSpeed SDR met krachtige FPGA en full duplex sampling

De bladeRF x40 is een USB 3.0 Software-Defined Radio (SDR) waarmee u de vele facetten van hoogfrequent communicatie kan ontdekken en ermee kan experimenteren. Voor gebruikers die de processing op de computer wensen te doen, is de USB 3.0 SuperSpeed de ideale interface. Voor vrijstaand gebruik werkt de bladeRF zelfstandig waarbij de FPGA voor de signaalverwerking gebruikt wordt. De ingebouwde 40KLE Altera Cyclone 4 FPGA kan direct door u geprogrammeerd worden. De bladeRF kan zenden en ontvangen van 300MHz tot 3.8GHz en kan 40MHz 12-bit full duplex quadrature samples opslaan in real-time. Met open source software zoals GNURadio, kunt u de bladeRF snel in gebruik nemen.

  Meer info