NSE01 NB-IoT Soil Moisture & EC Sensor

Item no.:
NSE01
€ 145,14 € 119,95
Op voorraad
  • 10 + p/p € 130,62 € 107,95

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1780 reviews

De Dragino NSE01 is een NB-IoT Soil Moisture & EC Sensor voor IoT-toepassingen binnen de landbouw. Hij registreert bodemvochtigheid, bodemtemperatuur en geleidbaarheid. De gemeten waarden worden draadloos geüpload naar een IoT-server via het NB-IoT netwerk.

De sensor meet het bodemvocht van zouthoudende, alkalische grond en leemachtige grond. De bodemsensor gebruikt de FDR-methode om het bodemvocht te berekenen met compensatie van de bodemtemperatuur en de geleidbaarheid. Ook is hij in de fabriek gekalibreerd voor minerale grondsoorten.

De NSE01 wordt gevoed vanuit een 8500 mAh Li-SOCI2-batterij en is daarmee ontworpen voor langdurig gebruik tot wel 5 jaar.

De sensor-node gebruikt de Quectel BC95-GV. Deze module ondersteunt B1/B3/B8/B5/B20/B28.

NB-IoT is een nieuwe dienst van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u het product koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

NSE01 heeft een externe antenne en een IP66-behuizing met een waterdichte externe sensor. Met een USB-naar-TTL-adapter kunt u AT-opdrachten gebruiken om de node te configureren.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Dragino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: