ODYSSEY Blue with Intel Celeron J4125 - 8GB RAM + 128GB SSD

Item no.:
110991564
€ 325,49 € 269,00
Niet op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1799 reviews

De single board computer ODYSSEY Blue heeft een Intel Celeron J4125 Quadcore Gemini Lake processor en kan Windows 10 of verschillende Linux-distributies draaien. Een Microchip SAMD21 ARM Cortex-M0+ microcontroller die compatibel is met de Arduino Zero is ook geïntegreerd in het bord.

Deze ODYSSEY Blue heeft een behuizing en 128 GB SSD-geheugen. Windows 10 Enterprise is geïnstalleerd maar niet geactiveerd.

De ODYSSEY-X86J4125 is de meest uitbreidbare X86 minicomputer met een nieuwe vormfactor van een mini-PC. Hij is gebaseerd op de Intel Celeron J4125, een quad-core Gemini Lake-processor die draait op 2,0 GHz (te versnellen tot 2,7 GHz). Hij bevat alle krachtige functies van een Mini PC zoals een 8 GB LPDDR4 RAM, ingebouwde M.2 SATA 128 GB SSD geheugen, Wifi en BLE, twee Gigabyte Ethernet-poorten, audio-in- en -uitvoer, USB-poorten, HDMI- en SATA-connectoren en PCIe.

Op de print is ook een ATSAMD21 processor te vinden. Dit is een ARM Cortex-M0+ MCU waarmee u Arduino-software op dit platform kunt draaien. Met de Raspberry Pi-compatibele 40-pins aansluiting kunt u Pi HAT-uitbreidingskaarten gebruiken. Al deze functies bieden eindeloze mogelijkheden om het ODYSSEY-board te gebruiken.

Zoals gezegd, ondersteunt de ODYSSEY zowel Windows als Linux. Windows is vooraf geïnstalleerd, maar u kunt Linux daarnaast ook installeren volgens uw vereisten.

Standaard wordt de ODYSSEy Blue geleverd met een Internationale voedingsadapter, antennes, een RTC-batterij, een koellichaam, een koelventilator en een behuizing.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio en wiki.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: