Nieuw

Pro nRF52840 Mini - Bluetooth Development Board

Item no.:
DEV-15025
€ 39,33 € 32,50
1-2 weken

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1739 reviews

De SparkFun Pro nRF52840 Mini is een breakout - en ontwikkel-board voor de nRF52840 van Nordic Semiconductor. Dit is een krachtige combinatie van een ARM Cortex-M4 CPU en een 2,4 GHz zend/ontvanger, die ingezet kan worden voor het ontwikkelen van Bluetooth 5, Bluetooth Mesh, Thread, IEEE 802.15.4, ANT en eigen draadloze toepassingen in de frequentieband van 2,4 GHz.

Deze mini-ontwikkelingsprint is uitgerust met de belangrijkste I/O-aansluitingen inclusief GPIO en de voedingsaansluitingen. Daarbij is de footprint bijna net zo klein als die van de Arduino Pro Mini. Hij beschikt over een USB-interface die de native USB-ondersteuning van de nRF52840 gebruikt en die kan worden gebruikt voor het programmeren, voeden en communiceren met de chip. Hierbij zijn UART, I2C en SPI beschikbaar, vergelijkbaar met de Arduino Pro Mini.

De Pro nRF52840 Mini maakt gebruik van de Raytac MDBT50Q-P1M-module. Deze module bevat naast de nRF52840 alle elektronica die noodzakelijk is voor het toepassen van deze microcontroller alsmede de antenne en alle afscherming die noodzakelijk is voor het verkrijgen van een hoge EMC/ESD-compatibiliteit. De module is voorzien van een CE-markering wat maakt dat ook uw product veel gemakkelijker voldoet aan de CE-normering. Ook heeft het ontwikkelboard een LiPo-batterijlader, een Qwiic-connector, een aan/uit-schakelaar, een resetschakelaar en een gebruikers-LED/knop.

De module is voorgeprogrammeerd met een USB-bootloader. U kunt programma's ontwikkelen voor de Cortex-M4 van de nRF52840 met behulp van Arduino software, Circuit Python of C (met Nordic's nRF5 SDK), en die gecompileerde code laden met behulp van een USB-interface.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan