ClickCease

SenseCAP Wireless Barometric Pressure Sensor - LoRaWAN EU868

Artikelnummer:  

114991729

Beschikbaarheid: In voorraad

€89
€ 89,00
0 Incl. BTW: € 107,69 

SenseCAP is een industrieel draadloos sensornetwerk dat bestaat uit eenvoudig te implementeren hardware en data-API-services, waardoor low power gegevensverzameling over lange afstanden mogelijk wordt. De LoRaWAN producten van SenseCAP bestaan uit LoRaWAN Gateways en sensornodes. Op basis van het LoRaWAN-protocol kan hiermee een één-op-veel-netwerken gerealiseerd worden met bilaterale communicatie over lange afstanden.

De SenseCAP-sensoren zijn LoRaWAN gecertificeerd en kunnen niet alleen worden gebruikt met de SenseCAP LoRaWAN-gateway, maar ook met andere standaard LoRaWAN-gateways en op LoRa-netwerken, zoals die van KPN.

De SenseCAP draadloze barometrische druksensor meet de atmosferische druk, met hoge precisie, stabiliteit en hoge EMC-robuustheid. Hij is ontworpen met een luchtdruksensor, een aangepaste batterij en een behuizing van industriële kwaliteit, geoptimaliseerd voor gebruik buitenshuis. De batterij zal naar verwachting meer dan 8 jaar meegaan, afhankelijk van omgevingsfactoren en de datatransmissie-intervallen.

Meer informatie is beschikbaar in de SenseCAP catalogus en op de website van Seeed Studio en SenseCAP.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Seeed Studio, SenseCAP Wireless Barometric Pressure Sensor - LoRaWAN EU868, 114991729, Luchtdruk, Sensor Nodes