SenseCAP Wireless CO2 Sensor - LoRaWAN EU868

Item no.:
114991728
€ 192,39 € 159,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1726 reviews

SenseCAP is een industrieel draadloos sensornetwerk dat bestaat uit eenvoudig te implementeren hardware en data-API-services, waardoor low power gegevensverzameling over lange afstanden mogelijk wordt. De LoRaWAN producten van SenseCAP bestaan uit LoRaWAN Gateways en sensornodes. Op basis van het LoRaWAN-protocol kan hiermee een één-op-veel-netwerken gerealiseerd worden met bilaterale communicatie over lange afstanden.

De SenseCAP-sensoren zijn LoRaWAN gecertificeerd en kunnen niet alleen worden gebruikt met de SenseCAP LoRaWAN-gateway, maar ook met andere standaard LoRaWAN-gateways en op LoRa-netwerken, zoals die van KPN.

SenseCAP draadloze CO2-sensor meet het kooldioxidegehalte (CO2) in de lucht in een bereik van 0...40000 ppm. Hij is bedoeld voor toepassingen binnenshuis. Het is uitgerust met een NDIR CO2-sensor en een aangepaste batterij. De batterij zal naar verwachting 1,5 jaar meegaan, afhankelijk van omgevingsfactoren en de datatransmissie-intervallen.

Meer informatie is beschikbaar in de SenseCAP catalogus en op de websit van Seeed Studio en SenseCAP.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan