ClickCease

SenseCAP Wireless Light Intensity Sensor - LoRaWAN EU868

Artikelnummer:  

114991727

Beschikbaarheid: In voorraad

€89
€ 89,00
0 Incl. BTW: € 107,69 

SenseCAP is een industrieel draadloos sensornetwerk dat bestaat uit eenvoudig te implementeren hardware en data-API-services, waardoor low power gegevensverzameling over lange afstanden mogelijk wordt. De LoRaWAN producten van SenseCAP bestaan uit LoRaWAN Gateways en sensornodes. Op basis van het LoRaWAN-protocol kan hiermee een één-op-veel-netwerken gerealiseerd worden met bilaterale communicatie over lange afstanden.

De SenseCAP-sensoren zijn LoRaWAN gecertificeerd en kunnen niet alleen worden gebruikt met de SenseCAP LoRaWAN-gateway, maar ook met andere standaard LoRaWAN-gateways en op LoRa-netwerken, zoals die van KPN.

SenseCAP Wireless Light Intensity Sensor meet de lichtintensiteit in lux van 0 - 188000 lux. Het is een batterijgevoede sensor in een IP66-behuizing voor gebruik buitenshuis, geoptimaliseerd voor gebruikssituaties die jarenlang betrouwbare gegevensverzameling nodig hebben. De batterij zal naar verwachting meer dan 8 jaar meegaan, afhankelijk van omgevingsfactoren en de datatransmissie-intervallen.

Meer informatie is beschikbaar in de SenseCAP catalogus en op de website van Seeed Studio en SenseCAP.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Seeed Studio, SenseCAP Wireless Light Intensity Sensor - LoRaWAN EU868, 114991727, Licht, Sensor Nodes