SenseCAP Wireless Light Intensity Sensor - LoRaWAN EU868

Item no.:
114991727
€ 107,69 € 89,00
Out of stock

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1726 reviews

SenseCAP is een industrieel draadloos sensornetwerk dat bestaat uit eenvoudig te implementeren hardware en data-API-services, waardoor low power gegevensverzameling over lange afstanden mogelijk wordt. De LoRaWAN producten van SenseCAP bestaan uit LoRaWAN Gateways en sensornodes. Op basis van het LoRaWAN-protocol kan hiermee een één-op-veel-netwerken gerealiseerd worden met bilaterale communicatie over lange afstanden.

De SenseCAP-sensoren zijn LoRaWAN gecertificeerd en kunnen niet alleen worden gebruikt met de SenseCAP LoRaWAN-gateway, maar ook met andere standaard LoRaWAN-gateways en op LoRa-netwerken, zoals die van KPN.

SenseCAP Wireless Light Intensity Sensor meet de lichtintensiteit in lux van 0 - 188000 lux. Het is een batterijgevoede sensor in een IP66-behuizing voor gebruik buitenshuis, geoptimaliseerd voor gebruikssituaties die jarenlang betrouwbare gegevensverzameling nodig hebben. De batterij zal naar verwachting meer dan 8 jaar meegaan, afhankelijk van omgevingsfactoren en de datatransmissie-intervallen.

Meer informatie is beschikbaar in de SenseCAP catalogus en op de website van Seeed Studio en SenseCAP.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan