ClickCease

SenseCAP Wireless Soil Moisture and Temperature Sensor - LoRaWAN EU868

Artikelnummer:  

101990564

Beschikbaarheid: In voorraad

€179
€ 179,00
0 Incl. BTW: € 216,59 

SenseCAP is een industrieel draadloos sensornetwerk dat bestaat uit eenvoudig te implementeren hardware en data-API-services, waardoor low power gegevensverzameling over lange afstanden mogelijk wordt. De LoRaWAN producten van SenseCAP bestaan uit LoRaWAN Gateways en sensornodes. Op basis van het LoRaWAN-protocol kan hiermee een één-op-veel-netwerken gerealiseerd worden met bilaterale communicatie over lange afstanden.

De SenseCAP-sensoren zijn LoRaWAN gecertificeerd en kunnen niet alleen worden gebruikt met de SenseCAP LoRaWAN-gateway, maar ook met andere standaard LoRaWAN-gateways en op LoRa-netwerken, zoals die van KPN.

De SenseCAP Wireless Soil Moisture & Temperature Sensor meet het bodemvolumetrisch watergehalte (VWC) en de bodemtemperatuur in het bereik van respectievelijk 0...100% (m³/m³) en -30...70 ℃. Hij is ontworpen met een 2-in-1-sensor die bodemtemperatuur en -vochtigheid combineert in één sensorelement.

Hij heeft een aangepaste batterij en een IP66-behuizing, en is daarmee geoptimaliseerd voor gebruik buitenshuis om jarenlang betrouwbaar gegevens te verzamelen. De batterij zal naar verwachting meer dan 6 jaar meegaan, afhankelijk van omgevingsfactoren en de datatransmissie-intervallen.

Meer informatie is beschikbaar in de SenseCAP catalogus en op de website van Seeed Studio en SenseCAP.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Seeed Studio, SenseCAP Wireless Soil Moisture and Temperature Sensor - LoRaWAN EU868, 101990564, Bodem, Sensor Nodes