ClickCease

StereoPi Starter Kit

Meer afbeeldingen

  • StereoPi Starter Kit CS-STEREOPI-02
  • StereoPi Starter Kit CS-STEREOPI-02

StereoPi Starter Kit

Artikelnummer:  

CS-STEREOPI-02

Beschikbaarheid: In voorraad

€125
€ 125,00
0 Incl. BTW: € 151,25 

StereoPi is een open source stereoscopische camera op basis van de Raspberry Pi. Hij kan stereoscopische video en foto's in realtime vastleggen, opslaan, livestreamen en verwerken. StereoPi opent talloze mogelijkheden in robotica, AR/VR, computer vision, drone-instrumentatie, panoramische video en meer.

StereoPi is een carrier board voor een Raspberry Pi Compute Module. De module is uitgerust met Raspbian en wordt geleverd met Python, wat betekent dat het beginnen met ontwikkelen met StereoPi net zo eenvoudig is als het installeren van Picamera, een pure Python-interface naar de Raspberry Pi-cameramodule die stereo-opname ondersteunt.

Deze kit heeft alles wat nodig is om meteen aan de slag te gaan. De kit bevat een StereoPi Standard Edition-kaart, twee V1-camera's, een Raspberry Pi Compute Module 3+ (Lite of met eMMC), plus de StereoPi-accessoireskit (twee korte bandkabels van 20 cm, een USB-kabel, twee voedingskabels, één V1/V2-montageplaat voor twee camera's en één groothoek-montageplaat ook voor twee camera's). Er wordt een microSD-kaart meegeleverd die vooraf is geconfigureerd met Raspbian en alle stereoscopische video- en beelddemo's.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Crowd Supply en StereoPi.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Virt2real, StereoPi Starter Kit, CS-STEREOPI-02, Raspberry Pi, Kits