Wio Terminal LoRaWAN Chassis with LoRa-E5 and GNSS

Item no.:
114992728
€ 36,24 € 29,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1769 reviews

Wio Terminal Chassis met LoRa-E5 en GNSS is een LoRaWAN communicatie-uitbreidingskaart voor het Seeed Wio Terminal Dev Board.

Hij is uitgerust met de LoRa-E5 STM32WLE5JC. Dit is de eerste combinatie ter wereld van LoRa en een MCU in één enkele kleine chip. Als MCU is dit de ARM Cortex-M4-kern en het LoRa-gedeelte wordt gevormd door de Semtech SX126X, die zowel het LoRaWAN- als het LoRa-protocol ondersteunt op alle frequentie die wereldwijd gebruikt worden. Ook alle modulatievormen zoals (G)FSK-, BPSK-, (G)MSK- en LoRa-modulatie worden ondersteund.

Als GNSS-module (Global Navigation Satellite System) wordt de Quectel L76-LB gebruikt. Deze ondersteunt gelijktijdige ontvangst van GPS, GLONASS, BeiDou en QZSS. Met 33 volgkanalen, 99 acquisitiekanalen en 210 PRN-kanalen kan het elke mix van GPS-, GLONASS- (of BeiDou)- en SBAS-signalen verwerven en volgen.

Met Wio-Terminal en Wio Terminal Chassis kunt u eenvoudig een krachtig compact en kosteneffectief IoT-apparaat bouwen, zoals bijvoorbeeld een LoRaWAN GPS Tracker of een LoRaWAN Field Tester.

Een LoRa-antenne wordt meegeleverd.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: