XBee 3 Module U-FL Antenna - XB3-24Z8UT-J

Item no.:
WRL-15128
€ 36,24 € 29,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1780 reviews

Na jaren van populariteit bij de XBee Series 1 en XBee Series 2, hebben we nu de XBee Series 3 die het beste van twee werelden combineert. XBee 3 verwerkt niet alleen de protocollen die horen bij 802.15.4 en ZigBee, maar ook BLE-protocollen. Daarnaast kunt u nu ook met de modules praten via een UART of een SPI-interface. Met een bereik van 60 m binnen, of 1200 m buiten/zichtbereik, kunt u een mesh-netwerk opzetten om te communiceren met verschillende apparaten in uw huis, werk of ander gebied.

Deze module heeft het vertrouwde XBee-uiterlijk en is voorzien van een U.FL-antenneaansluiting. Hij heeft een ingebouwde microcontroller die u kunt configureren en programmeren met behulp van MicroPython en Digi's XCTU software. De module is uitgerust met een HCS08-CPU die werkt op maximaal 50,33 MHz. Hij heeft 15 digitale I/O-pinnen en vier 10-bits ADC-aansluitingen. Met al deze functies is deze modules dus ook als zelfstandig draaiende microcontroller te gebruiken.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: