ClickCease

XTRX Pro Starter Bundle - SDR

Artikelnummer:  

CS-XTRX-02

Beschikbaarheid: Niet in voorraad Levertijd op aanvraag

€799
€ 799,00
0 Incl. BTW: € 966,79 

Het XTRX Pro SDR Platform van Fairwaves is een kleine, krachtige, in te bouwen software-defined radio (SDR). De XTRX is ontworpen om de volgende generatie draadloze oplossingen mogelijk te maken, van prototype tot productie. De XTRX biedt de beste prestaties in zijn klasse met 2 x 2 MIMO, 120 MSPS SISO/90 MSPS MIMO en een compacte vormfactor. De XTRX beschikt over een stabiele klok die nauwkeurig genoeg is voor mobiele standaarden, een ingebouwde GPSDO (GPS gecontroleerde oscillator), een SIM-kaartlezer en 12 snelle GPIO's, waarvan er acht gekoppeld kunnen worden tot vier LVDS-lijnen.

De XTRX is ideaal voor MMIO-systemen, LTE-netwerken, drones en embedded systems. De XTRX kan ook worden gebruikt om grote bandbreedtes met veel verkeer te bewaken. Met gesynchroniseerde klokken kunnen namelijk meerdere XTRX-borden gezamenlijk zeer grote delen van het RF-spectrum bewaken. Bovendien kan het apparaat real-time signaalverwerking versnellen door de PCIe-bus met lage latentie te gebruiken om gegevens heen en weer te verzenden tussen de CPU van de host en de FPGA van XTRX.

Een toepassingsvoorbeeld is dit 5G project.

Deze bundel bestaat uit het XTRX Pro board met antennes + kabels, een PCIe x2 + Front End Adapter en een USB 3 adapter met aluminium behuizing (zie assembly instructions). Tevens worden vier extra U.FL-to-U.FL kabels en vier extra U.FL-to-SMA-male kabels meegeleverd.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Crowd Supply.

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Fairwaves, XTRX Pro Starter Bundle - SDR, CS-XTRX-02, Fairwaves XTRX SDR, Fabrikanten