Arduino Nano RP2040 Connect with headers

Item no.:
ABX00053
€ 32,55 € 26,90
Op voorraad
  • 10 + p/p € 30,86 € 25,50

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1769 reviews

De Arduino Nano RP2040 Connect is een microcontroller board die voorzien is van heel veel functies. De basis wordt gevormd door de RP2040-microcontroller die ontwikkeld is door Raspberry Pi en hier wordt toegepast in een Arduino met de vormfactor van de Nano. Door de dual-core 32-bit ARM Cortex-M0+ in de microcontroller is dit een ideale module voor Internet of Things-projecten met Bluetooth- en Wifi-connectiviteit dankzij de U-blox Nina W102-module.

Met de ingebouwde versnellingsmeter, gyroscoop, RGB-led en microfoon is hij zeer geschikt voor allerhande dagelijkse projecten, maar ook is hij inzetbaar voor robuuste embedded AI-oplossingen.

Extern naast de microprocessor is 16 MB flash-geheugen aanwezig. Hierdoor is er veel ruimte voor uw code en opslagbehoeften. De programmeerbare I/O-pinnen hebben functies waar grotere microcontroller boards alleen maar van dromen: 22 digitaal, 20 met PWM en 8 analoog.

De Arduino Nano RP2040 kan rechtstreeks vanuit uw browser worden geprogrammeerd en bediend. Ook kunt u gebruikmaken van het volledige RP2040-software-ecosysteem. Daarnaast ondersteunt hij Arduino IDE 2.0 en alle bibliotheken, en kan hij ook overweg met MicroPython.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Arduino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: