ClickCease

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Logic Analyzers bij Antratek Electronics

Bent u op zoek naar een protocol analyzer die USB, I2C, RS232, eSPI, SPI, CAN, I2S en PCM ondersteunt? Antratek Electronics levert een breed assortiment aan Logic Analyzers van pocket 4-kanaals tot SuperSpeed USB 3.0 Protocol Analyzers. Aangezien betrouwbaarheid voor de embedded engineer erg belangrijk is, leveren we enkel producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Total Phase, Saleae, TechTools, etc.


Specialist in embedded systems

Antratek is dé specialist op het gebied van embedded systems en uw aanbevolen partner in de ontwikkeling van microcontrollerboards, ontwikkeltools, modules, adapters, controllers en meetinstrumenten zoals Protocol Analyzers. Van het beginstadium tot de definitieve realisatie van het product kunnen wij van dienst zijn met advies en in het ontwikkelproces, tegen lage kosten en met garantie op betrouwbaarheid door jarenlange samenwerking met dezelfde (internationale) producenten. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment elektronica onderdelen.


Service

Bij Antratek Electronics kunt u vertrouwen op goede technische ondersteuning en twee jaar garantie. Mocht u nog twijfelen welke protocol analyzer het beste aansluit bij uw project, neem dan gerust contact met ons op.