ClickCease

GreatFET One

Meer afbeeldingen

  • GreatFET One ADA-4234
  • GreatFET One ADA-4234
  • GreatFET One ADA-4234
  • GreatFET One ADA-4234

GreatFET One

Artikelnummer:  

ADA-4234

Beschikbaarheid: In voorraad

€79.95
€ 79,95
0 Incl. BTW: € 96,74 

De GreatFET One is zeer geschikt voor hardware-hacking. Deze uitbreidbare, open source controller heeft, twee USB-poorten en 100 uitbreidingsaansluitingen en is daarmee zeer geschikt voor hacken en reverse engineering. Door uitbreidingskaarten toe te voegen, kunt u van de GreatFET One een USB-randapparaat maken dat bijna alles doet.

Of u nu een interface nodig heeft naar een externe chip, een logic analyzer, een debugger of gewoon heel veel pins voor bit bang communicatie, de veelzijdige GreatFET One is hier allemaal voor inzetbaar. Dankzij Hi-Speed USB en een Python API kan de GreatFET One uw aangepaste USB-interface voor de fysieke wereld worden.

GreatFET One ondersteunt veelzijdige USB-functies, waaronder Facedancers. Dit zijn kaarten die fungeren als eenvoudige hardware-apparaten, bijvoorbeeld als "op afstand bestuurbare" USB-controllers. Met de juiste software kunt u deze boards gebruiken om USB-apparaten snel en gemakkelijk te emuleren. Een belangrijke nieuwe functie van de nieuwere FaceDancer-codebase is de mogelijkheid om man-in-the-middle USB-verbindingen te maken. Dit opent een geheel nieuwe wereld van toepassingen, inclusief protocolanalyse en live manipulatie van USB-packets.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun en Great Scott Gadgets.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Great Scott Gadgets, GreatFET One, ADA-4234, USB-Serieel 3,3V, USB