Service

 

Retourneren en ruilen

U kunt tot 14 dagen na ontvangst reclameren.

Onbeschadigde producten kunnen uitsluitend onder vermelding van ons RMA-nummer en in de fabrieks-verpakking worden geretourneerd. Het RMA-nummer kunt u aanvragen via het RMA aanvraag formulier en dient op de buitenzijde van de verpakking vermeld te worden. Bij een retour betalen wij u het aankoopbedrag terug. Wij betalen ook de verzendkosten terug, indien u de gehele bestelling retourneert. U betaalt de kosten voor retourzending naar ons magazijn in Nederland. Retour is niet mogelijk voor producten die speciaal voor u besteld zijn.

 


 

Technische ondersteuning

Voor vragen over gekochte producten, kunt u een email sturen naar support@antratek.com. In de email gaarne uw bestelnummer vermelden of de datum waarop u het product besteld heeft.

 


Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

U kunt ten aller tijde eenvoudig en snel een offerte aanvragen direct op onze website:

  • Op de product pagina staat naast de bestelknop een knop om het product toe te voegen aan uw offerte.
  • Als u producten heeft toegevoegd kunt u ze in een overzicht zien op de offerte omgeving door op de offerte knop rechtsboven te klikken.
  • Als u de offerte compleet heeft, kunt u deze bij ons indienen. Let hierbij wel op dat u een account dient aan te maken zodat wij contact met u op kunnen nemen.
  • U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte van ons via e-mail. Deze offerte staat ook in uw account omgeving en kan indien gewenst meteen omgezet worden naar een bestelling.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om uw offerte aanvraag via e-mail naar ons te sturen. U kunt dit sturen naar info@antratek.com.


 

Reseller services

Antratek Electronics heeft ook oplossingen voor wederverkoop. Zo staan wij open voor speciale reseller afspraken op basis van omzet. We hebben ook technische oplossingen om met onze product database te koppelen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


Koppelingen inkoopsysteem

Koppelingen inkoopsysteem

Veel grote instanties werken tegenwoordig met eigen inkoop software voor administratieve redenen. Dit kan het productaanbod of het aantal leveranciers beperken. Antratek denk graag mee in een oplossing om bijvoorbeeld een XML koppeling met uw systeem te realiseren. Of zelfs een eigen webwinkel omgeving die aangepast kan worden aan uw wensen. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken.