Consultancy

 

Ontwikkeling

U heeft een idee voor een nieuw product. Of u wilt een product verbeteren. Antratek kan u helpen. Naast ons breed assortiment modules voor experimenteren en het ontwikkelen van een prototype, hebben wij veel ervaring met elektronica ontwikkeling en werken samen met betrouwbare producenten in binnen- en buitenland. Samen met u streven wij naar de beste balans tussen kwaliteit en kosten.

Antratek Embedded Electronics Consultancy


Hardware

Hardware

Is het beter om bestaande modules toe te passen of zit de efficiëntie in een maatwerk hardware? Naast een goede partner die mee kan denken over dit soort beslissingen is het erg belangrijk om uw product op te bouwen vanuit betrouwbare fabrikanten.

Onze Fabrikanten

Onze Fabrikanten

U wilt bij de productie van uw product natuurlijk wel de zekerheid hebben dat de onderdelen voor lange tijd leverbaar zijn door middel van Product Lifecycle Guarantee Antratek Electronics heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met zijn fabrikanten zodat we de juiste onderdelen of modules kunnen adviseren voor uw project.Het is ook mogelijk om een bestaand board of module aanpassen om het beter geschikt te maken voor uw product. Indien het om een redelijk aantal gaat, is de fabrikant vaak bereid om bestaande boards voor u aan te passen. Is het benodigde aantal te klein voor de fabrikant, dan kunnen wij het mogelijk voor u produceren. Diverse fabrikanten leveren modules in grote aantallen voor productie naar volle tevredenheid van onze klanten.

Elektronica op maat

Elektronica op maat

We kunnen een compleet microcontrollerboard voor u ontwikkelen. Zelfs een volledig systeem met sensoren, display, voeding, etc. Het gehele traject van specificaties, schematekenen tot productie kunnen wij moeiteloos voor u overnemen.


Software - Firmware ontwikkeling

Software - Firmware ontwikkeling

Naast de hardware kunnen wij ook voor u de firmware ontwikkelen. We hebben ervaring met assembler en Arduino scripting. Voor Linux en wireless development werken wij samen met deskundige partners.


Interfacing - User interface

Interfacing - User interface

Om uw klant of gebruiker te laten werken met het product is het zaak om een goede user interface software te schrijven. Het moge duidelijk zijn dat de uiteindelijke gebruiker van een product niet technisch op hetzelfde niveau zit als de programmeur van de software. Een gebruiksvriendelijke interface ontwikkelen is dan ook een vak apart. Wilt u een website of app voor uw product ontwikkelen, dan hebben we daarvoor ook het juiste bedrijf.


Betrouwbare productie en lage kosten

Betrouwbare productie en lage kosten

De productie laten we doen door één van onze betrouwbare producenten in Nederland, België, Duitsland, Bulgarije of China. Als wij het product (zonder uw firmware) ook zelf kunnen verkopen, dan delen we de ontwikkelkosten. Door deze unieke vorm van samenwerking, krijgt u het product voor de laagst mogelijke prijs.