ClickCease

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Remote I/O

Zoekt u een oplossing voor het draadloos besturen en/of meten via WiFi of Bluetooth? Hiervoor leveren wij betrouwbare remote IO producten van onder andere Devantech, Sollae Systems. Mocht u er even niet uitkomen, dan helpen wij u graag bij de keuze en de configuratie.


Custom remote I/O controllers

Antratek heeft een modulair I/O embedded systeem ontwikkeld. Het gebruikt kleine boards met standaard afmetingen en een standaard connector. Hiermee kunnen we een I/O controller volgens uw wensen configureren. Ons assortiment bestaat op dit moment uit 7 boards en 8 I/O controllers. Wenst u een board of controller die nog niet in ons assortiment zit, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we die voor u ontwikkelen. Als we een markt zien voor het product, nemen we de ontwikkelkosten voor onze rekening.


Elektronica op maat

Wij leveren een uitgebreid assortiment boards en modules. Wilt u een board of module aanpassen om het beter geschikt te maken voor uw product, neem dan contact met ons op. Indien het om een redelijk aantal gaat, is de fabrikant vaak bereid om het board voor u aan te passen. Is het benodigde aantal te klein voor de fabrikant, dan kunnen wij het mogelijk voor u produceren. Wij hebben veel ervaring met elektronica ontwikkeling en werken samen met betrouwbare producenten in binnen- en buitenland.