PowerDIN 4PZ Remote Controlled Power Outlets with Power Measurement

Item no.:
NETIO-PDIN-4PZ
€ 313,39 € 259,00
1-2 weken

Customer Reviews

PowerDIN 4PZ is een dubbele 230 V/16 A elektriciteitsmeter met LAN/wifi en I/O, ontworpen om op een DIN-rail te passen. De PowerDIN 4PZ heeft vier uitgangen die onafhankelijk in of uit te schakelen zijn via een web-interface of bediend kunnen worden met instructies vanuit Open API en NETIO Cloud.

Integratie met systemen van derden met behulp van verschillende protocollen (JSON, Modbus/TCP, SNMP, MQTT-flex, Telnet ...) is dankzij de Open API eenvoudig. Hij heeft ook twee potentiaalvrije digitale ingangen (inclusief S0-pulstellingen) waarvan de status op afstand kan worden uitgelezen.

Met behulp van de web-interface van het product kan het apparaat worden geconfigureerd, kunnen de gemeten waarden worden uitgelezen en kan elk van de vier uitgangen worden in- of uitgeschakeld.

NETIO Cloud is een SSL-beveiligde service waarmee de uitgangen vanaf elke locatie kunnen worden beheerd zonder poortdoorschakeling van de router. De NETIO Mobile2-app bestuurt elke uitgang afzonderlijk via LAN (lokaal netwerk) of NETIO Cloud.

Meer informatie is beschikbaar op de website van NETIO.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: