ClickCease

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Officieel distributeur SDR Producten

Antratek Electronics levert een assortiment aan SDR instrumenten van betrouwbare fabrikanten als NooElec, SGS en Oscium. Naast de instrumenten zin er ook SDR accessoires leverbaar zoals antennes om het bereik te vergroten.


NooElec SDR ontvangers

NooElec maakt voordelige software-defined radio ontvangers met een grote bandbreedte. Alle NESDR modellen zijn RTL-SDRs. RTL-SDR is een USB dongle dat een DVB-T TV tuner gebruikt die op de Realtek RTL2832 chip is gebaseerd. Diverse NESDR modellen hebben verbeterde specificaties: ultra-stabiele temperatuur-gestabiliseerde kristal oscillator, high-performance tuner IC, vergroot frequentie bereik, aluminium behuizing en beveiligde antenne-ingang. NESDRs zijn met alle RTL-SDR softwarepakketten compatibel, zoals MATLAB, HDSDR, SDR Touch, SDR# en Planeplotter.


Bluetooth analyseren

U kunt de data tussen twee BLE apparaten vangen en opslaan in bijvoorbeeld Wireshark. Wireshark is een open source netwerk analyzer waarmee u de data kan weergeven tot op packet level, met handige descriptors om de waardes te kunnen begrijpen.