ClickCease

WebRelay Wireless - 1 Relay, 1+4 Input Module

Artikelnummer:  

XW-210-I

Beschikbaarheid: In voorraad

€134.95
€ 134,95
0 Incl. BTW: € 163,29 

De WebRelay Wireless™ is een eenvoudig te gebruiken WiFi module met een relais, een optisch geïsoleerde digitale ingang en een 1-Wire ingang voor 4 temperatuur/vochtigheidssensoren. Het relais kan netspanning schakelen.

De WebRelay Wireless werkt zelfstandig en kan met een webbrowser ingesteld worden. De module heeft een real-time clock, logging en de mogelijkheid om een email te versturen bij een instelbare status verandering, waarbij SSL/TLS (zoals bij o.a. Gmail) ondersteund wordt.

De WebRelay Wireless kan als een WiFi access point functioneren. In deze mode kunt u via de webbrowser of de gratis CBW App direct de temperatuur en input status zien.

De ControlByWeb producten kunnen eenvoudig in geautomatiseerde systemen geïntegreerd worden door het gebruik van Modbus/TCP en XML besturingspagina's.

Dit model heeft 1 relais (12A@240V), 1 opto-ingang (4-26Vdc) en 1-4 temperatuur/vochtigheidssensoren kunnen aangesloten worden. De benodigde voeding is 9-28Vdc.

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

ControlByWeb, WebRelay Wireless - 1 Relay, 1+4 Input Module, XW-210-I, ControlByWeb (Xytronix, Inc.) Remote I/O, Fabrikanten