Black Magic Probe V2.3 - JTAG/SWD Debugger with GDB Server

Item no.:
ADA-3839
€ 119,79 € 99,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1768 reviews

Black Magic Probe is een plug-and-play JTAG/SWD microcontroller debugger met ingebouwde GDB server en UART, perfect voor uw ARM Cortex-project.

De Black Magic Probe is een moderne, in-applicatie debugging tool voor embedded microprocessors. Hiermee kunt u zien wat er 'binnen' een toepassing gebeurt die op een ingebouwde microprocessor draait terwijl deze wordt uitgevoerd. De debugging tool is in staat om de toestand van de doelmicroprocessor te controleren en te onderzoeken met behulp van een JTAG- of Serial Wire Debugging (SWD)-poort en on-chip debuglogica die door de microprocessor wordt geleverd. De probe wordt aangesloten op een hostcomputer via een standaard USB-interface. De gebruiker kan precies bepalen wat er gebeurt met behulp van de GNU source level debugging software, GDB.

U hoeft OpenOCD of STLink niet te gebruiken. Black Magic Probe heeft een ingebouwde GDB-server die volledige debugging-functionaliteit biedt: watchpoints, flash memory breakpoints, memory and register examination, flash memory programming, etc.

De probe ondersteunt de meest gebruikte op ARM Cortex-M gebaseerde microcontrollers.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Adafruit en Black Magic.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: