Indoor Air Quality Sensor - ENS160 (Qwiic)

Item no.:
SEN-20844
€ 24,14 € 19,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1799 reviews

De SparkFun ENS160 binnenluchtkwaliteitssensor is een digitale multigassensor met vier sensorelementen die kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder gebouwautomatisering, smart home en HVAC. De onafhankelijke verwarmingsregeling maakt de detectie van vluchtige organische stoffen (VOC's) met superieure gevoeligheid mogelijk, waaronder ethanol, tolueen, waterstof en oxiderende gassen.

De ENS160 ondersteunt intelligente algoritmen om ruwe sensormetingen op de chip te verwerken. Met deze algoritmen zijn de CO2-equivalenten, TVOC, luchtkwaliteitsindices (AQI's) te berekenen. Ook voeren deze vochtigheids- en temperatuurcompensatie uit, evenals basislijnbeheer, allemaal op de chip. Ruwe sensormetingen kunnen worden gelezen voor verdere verwerking.

De ENS160 van ScioSense is een digitale multigassensor die bestaat uit een controller en vier onafhankelijke verwarmingselementen en gassensorelementen op basis van metaaloxide (MOX)-technologie. TrueVOC-luchtkwaliteitsdetectie levert outputs zoals eCO2, TVOC en AQI in overeenstemming met wereldwijde IAQ-normen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: