LMDS200 LoRaWAN Microwave Radar Distance Detection Sensor

Item no.:
LMDS200-EU868
€ 156,09 € 129,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1743 reviews

De Dragino LMDS200 is een LoRaWAN-radarafstandssensor. Deze sensor maakt gebruik van radarsignalen in de 24 GHz-band om de afstand tussen verschillende objecten te detecteren. De werking is te vergelijken met ultrasone of Lidar-meetmethode, alleen is microgolfradar betrouwbaarder omdat condens en stof in de omgevingen geen invloed hebben. Zelfs als er een dikke lag stof of vocht op de sensor ligt, kan hij nog altijd de juiste afstand meten.

De LMDS200 kan worden ingezet voor toepassingen zoals horizontale afstandsmeting, parkeerbeheersystemen, objectnabijheids- en aanwezigheidsdetectie, intelligent beheer van bijvoorbeeld vuilnisbakken, obstakeldetectie voor robots, automatische besturing, etc.

De LMDS200 kan twee afstanden meten: het dichtstbijzijnde object en het volgende object achter het dichtstbijzijnde object. Als de afstanden te klein of te groot worden, verstuurt hij met korte intervallen de gemeten afstanden via een LoRaWAN uplink naar een server. Wanneer hij deze alarmen verstuurt, kan door de gebruiker geconfigureerd worden.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Dragino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan