ClickCease

OpenMV Cam H7 Plus

Meer afbeeldingen

  • OpenMV Cam H7 Plus OMV-H7-PLUS
  • OpenMV Cam H7 Plus OMV-H7-PLUS
  • OpenMV Cam H7 Plus OMV-H7-PLUS

OpenMV Cam H7 Plus

Artikelnummer:  

OMV-H7-PLUS

Beschikbaarheid: Niet in voorraad Levertijd op aanvraag

€82.5
€ 82,50
0 Incl. BTW: € 99,83 

De OpenMV H7 Plus Camera is een klein microcontrollerboard met camera waarmee u eenvoudig toepassingen maakt met beeldherkenning. Het beste van de OpenMV is dat het niet alleen beelden opslaat, maar dat het ook gezichten kan detecteren, kleuren kan volgen, QR code kan lezen en nog veel meer.

De OpenMV H7 Plus machine vision-camera is uitgerust met een STM32H743II ARM Cortex M7-processor die draait op 480 MHz, met 32 MB SDRAM en met 32 MB flash-geheugen. Hij wordt geleverd met een OV5640-beeldsensor die in staat is om 2592x1944 (5MP) afbeeldingen op te nemen. De meeste eenvoudige algoritmen kunnen werken tussen 25 en 50 FPS op QVGA (320x240) resoluties en lager.

De beeldsensor wordt geleverd met een 2,8 mm-lens op een standaard M12-lensvatting. Als u meer gespecialiseerde lenzen met uw beeldsensor wilt gebruiken, kunt u deze gemakkelijk zelf kopen en bevestigen. Bovendien beschikt de OpenMV H7 over een verwijderbare cameramodule waardoor u de module kunt gebruiken met een Global Shutter of FLIR Lepton-sensoren voor geavanceerde machinevisie-applicaties.

De OpenMV kan met high-level Python scripts geprogrammeerd worden. Python maakt het werken met beeldherkennings-algoritmes veel makkelijker.

Met de OpenMV Cam kunt u via beeldherkenning de in- en uitgangen besturen. De OpenMV Cam heeft een onder andere een SPI bus, I2C bus, UART, ADC en DAC.

Meer informatie is beschikbaar op de website OpenMV.

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

OpenMV, OpenMV Cam H7 Plus, OMV-H7-PLUS, OpenMV Machine Vision, Fabrikanten