Pixy2 - Smart Vision Sensor

Item no.:
SEN-14678
€ 96,74 € 79,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1752 reviews

De beeldsensor Pixy2 is de opvolger van de originele Pixy. Hij is echter beduidend kleiner en veel sneller. Net als zijn voorganger, kan Pixy2 leren om objecten te detecteren. Daarnaast heeft Pixy2 nieuwe algoritmen die lijnen kan detecteren en volgen voor gebruik in lijnvolgende robots. De nieuwe algoritmen kunnen ook kruispunten en "verkeersborden" detecteren. De verkeersborden kunnen uw robot vertellen wat hij moet doen, zoals linksom draaien, naar rechts draaien, langzamer gaan, etc. En doet dit allemaal met 60 frames per seconde. De Pixy2 gebruikt een op kleuren gebaseerd filteralgoritme om objecten te detecteren, wat snel, efficiënt en robuust is.

De Pixy2 wordt geleverd met een speciale kabel om de sensor rechtstreeks op een Arduino aan te kunnen sluiten. Ook wordt een USB-kabel meegeleverd om de sensor aan te kunnen sluiten op bijvoorbeeld een Raspberry Pi zodat u snel aan de slag kunt.

Meer informatie is beschikbaar op de websites van Sparkfun en Pixy.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: