PureThermal 3 - FLIR Lepton Smart I/O Board

Item no.:
DEV-20812
€ 181,49 € 149,99
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1768 reviews

De PureThermal 3 FLIR Lepton Smart I/O module is een open source thermische cameramodule. De module is ontworpen voor de FLIR Lepton Longwave Infrared (LWIR) camera. Hij wordt voorgeconfigureerd geleverd om te werken als een plug-and-play UVC 1.0 USB thermische webcam die werkt met standaard webcam-apps zoals VLC Media Player op Windows, Linux, Mac en Android. Voor ontwikkelaars zijn de referentiefirmware, viewersoftware en het hardware-schema allemaal open source.

Elke PureThermal 3 is uitgerust met de betrouwbare STM32F412 ARM-microprocessor die beelden kan verwerken zonder externe systeeminvoer. Met een Lepton die in de PureThermal 3 is geplaatst, kunt u kleurenvideo's via USB versturen met een frequentie van 9 Hz met gebruik van de USB UVC-klasse. Als USB niet noodzakelijkerwijs het gewenste medium is, is dit board ook uitgerust met 0,1"-aansluitpennen om via UART of I2C te communiceren.

De PureThermal 3 heeft geen FLIR Lepton cameramodule.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: