QuickLogic Thing Plus - EOS S3

Item no.:
DEV-17273
€ 36,24 € 29,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1787 reviews

De SparkFun QuickLogic Thing Plus EOS S3 is een module met een kleine vormfactor, ideaal om de volgende generatie energiezuinige Machine Learning (ML)-apparaten mogelijk te maken. Het hart van de QuickLogic Thing Plus is de QuickLogic's EOS S3, de eerste eFPGA-enabled Arm Cortex-M4F MCU die volledig wordt ondersteund door Zephyr RTOS en FreeRTOS. In tegenstelling tot andere ontwikkelborden die zijn gebaseerd op eigen hardware- en softwaretools, is de QuickLogic Things Plus gebaseerd op open source hardware, compatibel met de Feather-vormfactor en gebouwd rond open source-software (met ondersteuning voor FreeRTOS, Zephyr, nMingen, Docker en SymbiFlow).

Met de ingebouwde LiPo-batterijaansluiting en het oplaadcircuit, de wake-on-sound PDM-microfoon en de drieassige accelerometer met laag vermogen, is dit Thing Plus-board ideaal voor draagbare, spraak- en gebarendetectietoepassingen. De krachtige firmware-ondersteuning voor de microfoon en de accelerometer maken het gemakkelijk om sensorgegevens naar de ingebouwde FPGA te sturen. Van daaruit kunt u SensiML, TensorFlow Lite of andere tools gebruiken om embedded machine learning-algoritmen te trainen en uit te voeren die specifiek zijn voor uw toepassing.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan