reTerminal - Raspberry Pi CM4 with 5-Inch Multi-Touch Screen

Item no.:
110070048
€ 252,89 € 209,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1787 reviews

reTerminal is opgebouwd rond een Raspberry Pi Module 4 (CM4) met een Quad-Core Cortex-A72 CPU die draait op 1,5 GHz en is voorzien van een 5-inch IPS capacitief multi-touchscreen met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Hij heeft voldoende RAM (4 GB) om te kunnen multitasken en ook voldoende eMMC-opslag (32 GB) om een besturingssysteem te installeren, waardoor hij snel opstart. Voor draadloze communicatie heeft hij dual-band 2,4 GHz/5 GHz wifi en Bluetooth 5.0 BLE.

reTerminal heeft een snelle uitbreidingsinterface met veel I/O voor allerhande uitbreidingen. Ook heeft hij beveiligingsfuncties zoals een cryptografische co-processor met veilige hardware-gebaseerde sleutelopslag. Daarnaast is hij voorzien van een versnellingsmeter, een lichtsensor en een RTC (Real-Time Clock). Voor snelle netwerkverbindingen heeft reTerminal een Gigabit Ethernet-poort en is hij ook voorzien van twee USB 2.0 Type-A-poorten.

reTerminal wordt geleverd met het Raspberry Pi-besturingssysteem dat kant-en-klaar is geïnstalleerd. Hij is dus meteen inzetbaar met het Raspberry Pi OS.

Een 4A USB-C voeding wordt aanbevolen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio en Getting Started.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: