SCD30 - NDIR CO2 Sensor - STEMMA QT, Qwiic

Item no.:
ADA-4867
€ 72,54 € 59,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1799 reviews

De SCD30 van Sensirion is een hoogwaardige nondispersieve infrarood (NDIR) gebaseerde CO2-sensor met een bereik van 0 - 40.000 ppm en een nauwkeurigheid van ± (30 ppm + 3% MV) bij 25 °C, over het bereik van 400 - 10.000 ppm. Naast de NDIR-sensor voor CO2-detectie, is de module uitgerust met één van de beste vocht- en temperatuursensor van Sensirion.

Kooldioxide (CO2) is een belangrijke indicator voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Huizen worden steeds energiezuiniger, maar de luchtkwaliteit kan snel verslechteren. Actieve ventilatie is nodig om een comfortabele en gezonde binnenklimaat te behouden. De SCD30 biedt nauwkeurige en stabiele bewaking van de CO2-concentratie, de temperatuur en de vochtigheid.

Adafruit heeft een Arduino library en Python/CircuitPython code gemaakt die het uitlezen van de CO2-concentratie, de vochtigheid en de temperatuur zeer eenvoudig te maken.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Adafruit.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: