VR IMU Breakout - BNO086 (Qwiic)

Item no.:
SEN-22857
€ 36,24 € 29,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1799 reviews

Het hart van deze sensormodule is de BNO086 van Bosch. Dit IC bevat een drieassige accelerometer, een gyroscoop en een magnetometer, samen met een 32-bits ARM Cortex-M0+. De BNO086 Inertial Measurement Unit (IMU) bepaalt nauwkeurige de rotatievector met een statische rotatiefout van twee graden of minder en geeft zijn meetwaarden door via de aanwezige I2C-bus. Hiermee is de module zeer geschikt om als bewegingssensor ingezet te worden voor VR-applicaties.

Om snel met de module aan het werkt te kunnen gaan, is er een software-bibliotheek beschikbaar voor de communicatie via de I2C-bus en het doorgeven van de rotatievector, evenals de meetwaarden van de versnellingssensor, de gyroscoop en magnetometer. Deze software wordt ook ingezet voor kalibratie of voor het maken van een applicatie zoals een stappenteller of het bepalen voor welke activiteit de module wordt gebruikt zoals bijvoorbeeld lopen, fietsen autorijden, etc.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: