WebSwitch Plus - Adv. Remote Power Switch, Auto Reboot

Item no.:
XRDI-WS3P-IN
€ 356,89 € 294,95
Op voorraad
  • 5 + p/p € 339,95 € 280,95
  • 10 + p/p € 321,80 € 265,95

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1780 reviews

De WebSwitch™ kan een herstart of een automatische herstart van netwerkapparatuur uitvoeren. Via een standaard webbrowser kunt u de WebSwitch bedienen en iedere netspanningsaansluiting schakelen.

De WebSwitch Plus heeft extra mogelijkheden, zoals temperatuur monitoring, ingangen, scheduling, logging en email meldingen (SMTP, geen SSL).

U kunt de WebSwitch gebruiken om servers, computers, routers, etc. te besturen, voor automatische herstart of herstart op bepaalde tijdstippen. Als u de WebSwitch instelt op Automatic Reboot, zal de WebSwitch regelmatig een ping uitvoeren op een bepaald IP-adres en op een antwoord wachten. Als er geen antwoord op de ping komt, zal de WebSwitch het apparaat weer operationeel maken door een hertart van het apparaat uit te voeren.

De WebSwitch Plus wordt zonder kabels of connectors geleverd. Een geschikte kabel is bijvoorbeeld IEC C14 (male) naar CEE 7/3 (female).

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: