ClickCease

Luxonis OAK-D DepthAI Stereo Camera

Artikelnummer:  

SEN-17770

Beschikbaarheid: In voorraad

€229.95
€ 229,95
0 Incl. BTW: € 278,24 

De OpenCV AI Kit (OAK) is een modulair, open-source camerasysteem dat bestaat uit MIT-gelicentieerde hardware, de benodigde software en AI-training-software. Hiermee is de OAK-D een kleine krachtpatser voorzien van kunstmatige intelligentie (AI) en computer vision (CV), die intelligente ruimtelijke waarnemingen kan uitvoeren door gebruik te maakt van stereo-vision.

Het OAK-D-board bevat drie ingebouwde camera's en de kracht van de Myriad X VPU die draait met 4 TOPS. De hardware, firmware en softwaresuite van DepthAI combineren dieptewaarneming, objectdetectie (neural inference) en objecttracering. U heeft toegang tot al deze functies via een gebruiksvriendelijke Python API.

De OAK-D is voorzien van een USB3C -poort voor communicatie met een host. Dit kan een (embedded) hostplatform naar keuze zijn waarop DepthAI draait, inclusief de Raspberry Pi 4, Jetson Nano Dev Kit, Google Edge TPU Coral en andere populaire embedded hosts. DepthAI is compatibel met elk besturingssysteem dat OpenVINO ondersteunt, inclusief: Linux (Ubuntu, Yocto Project, CentOS, Raspbian), Mac OS X en Windows 10.

Deze kit bevat een Amerikaanse voeding, maar als u de onderstaande bundel selecteert, krijgt u gratis een EU-voeding.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun, Luxonis en Kickstarter.

Klantenscore: 9,0 / 10 op basis van

Bundels
Luxonis, Luxonis OAK-D DepthAI Stereo Camera, SEN-17770, Luxonis AI+CV, Fabrikanten