Luxonis OAK-D-Lite DepthAI Stereo Camera

Item no.:
SEN-19040
€ 193,54 € 159,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1765 reviews

De OpenCV AI Kit (OAK) is een modulair, open-source camerasysteem dat bestaat uit MIT-gelicentieerde hardware, de benodigde software en AI-training-software. Hiermee is de OAK-D een kleine krachtpatser voorzien van kunstmatige intelligentie (AI) en computer vision (CV), die intelligente ruimtelijke waarnemingen kan uitvoeren door gebruik te maakt van stereo-vision.

Het OAK-D-Lite-board bevat drie ingebouwde camera's en de kracht van de Myriad X VPU die draait met 4 TOPS. De hardware, firmware en softwaresuite van DepthAI combineren dieptewaarneming, objectdetectie (neural inference) en objecttracering. U heeft toegang tot al deze functies via een gebruiksvriendelijke Python API.

Vergeleken met de OAK-D is de OAK-D-Lite kleiner, lichter en verbruikt minder stroom. Het belangrijkste verschil tussen de D en de D-Lite zijn de mono-camera's met een lagere resolutie, geen IMU aan boord en geen voedingsadapter.

De OAK-D-Lite is voorzien van een USB3C -poort voor communicatie met een host. Dit kan een (embedded) hostplatform naar keuze zijn waarop DepthAI draait, inclusief de Raspberry Pi 4, Jetson Nano Dev Kit, Google Edge TPU Coral en andere populaire embedded hosts. DepthAI is compatibel met elk besturingssysteem dat OpenVINO ondersteunt, inclusief: Linux (Ubuntu, Yocto Project, CentOS, Raspbian), Mac OS X en Windows.

Dit model is de autofocus versie.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun en Luxonis.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: