Nano Power Timer - TPL5110

Item no.:
PRT-15353
€ 8,41 € 6,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.0 van 10 - Gebaseerd op 1799 reviews

De TPL5110 Nano Power Timer is ideaal voor toepassingen die een laag stroomverbruik vereisen. Dit is met name voor projecten die gevoed worden vanuit een LiPo-batterij zeer zinvol. De Nano Power Timer schakelt na een ingestelde tijd uw project in, hoogstwaarschijnlijk een microcontroller. Wanneer uw microcontroller alles heeft gedaan wat nodig is, zoals het bemonsteren van een sensorwaarde en het versturen van de meetgegevens, kan deze vervolgens een signaal terugsturen naar de Nano Power Timer om zichzelf uit te schakelen. Terwijl het project is uitgeschakeld, verbruikt de Nano Power Timer slechts 35 nA totdat de timer het project weer inschakelt.

De Nano Power Timer is geschikt voor spanningen tussen 1,8 V en 5,5 V en voor stroom tot 1,1 A met tijden van 100 ms tot twee uur. De schakeltijd van de TPL5110 wordt geconfigureerd met behulp van weerstanden. Een zesvoudige DIP-switch wordt gebruikt om één van de vijf voorgeïnstalleerde weerstanden te selecteren. Meerdere schakelaars tegelijkertijd kan ook. De weerstanden komen dan parallel te staan en heeft u 26 mogelijke wachttijden. De zesde positie is voor een eigen te dimensioneren weerstand.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: