NSPH01 NB-IoT Soil pH Sensor

Item no.:
NSPH01
€ 157,24 € 129,95
2-3 weken
  • 10 + p/p € 141,51 € 116,95

Customer Reviews

De NSPH01 is een NB-IoT sensor voor het meten van de pH in de bodem. Hierdoor is hij zeer geschikt voor IoT-toepassingen voor de landbouw. Hij is ontworpen om de bodem-pH en bodemtemperatuur te meten, om zo het zuur- of alkaliniveau van de grond te analyseren en centraal te verwerken. De NSPH01-sonde is gemaakt van een solide AgCl-referentie-elektrode en een pH-gevoelige elektrode van edelmetaal waarmee de pH van de grond met hoge nauwkeurigheid en stabiliteit wordt bepaald. De gemeten waarden worden daarna draadloos geüpload naar een IoT-server via het NB-IoT netwerk.

De NSPH01 wordt gevoed vanuit een 8500 mAh Li-SOCI2-batterij en is daarmee ontworpen voor langdurig gebruik tot wel 5 jaar.

De sensor-node gebruikt de Quectel BC95-GV. Deze module ondersteunt B1/B3/B8/B5/B20/B28.

NB-IoT is een nieuwe dienst van mobiele operators. Vraag bij uw mobiele operator naar de beschikbaarheid van SIM-kaarten, de dekking, de gebruikte frequentie en de aanmeldprocedure voordat u het product koopt. Zie bijvoorbeeld ook T-Mobile.

NSPH01 heeft een externe antenne en een IP66-behuizing met een waterdichte externe sensor. Met een USB-naar-TTL-adapter kunt u AT-opdrachten gebruiken om de node te configureren.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Dragino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: